fb pixel

Om Danaflex A/S

Danaflex blev grundlagt i januar 1987 af Anni og Bent Skov, som en “børneværelsesvirksomhed” med lager i kælderen. Først forhandlede vi Philips høreapparater og ørepropmaterialer fra bl.a. Frisch, Dreve Egger, Steidle og Detax. I 1989 begyndte vi så at forhandle implanterbare høreløsninger fra Australske Cochlear Ldt. og ørepropmaterialer.

Fra 1. november 2020 stoppede Cochlear samarbejdet og nu forhandler vi Starkey høreapparater og ørepropmaterialer. Man kan godt sige at vi er ”kommet tilbage til vores rødder”. Vores geografiske dækning er kongeriget Danmark.

Den 1. marts 2023 blev øreprop materiale delen af Danaflex lagt ud i et selvstændigt selskab, Danaflex-lab Aps. Dette for at få overblik og fokus på både høreapparater og ørepropmaterialer. Salg og support i Danaflex-lab vil primært varetages af Kristian Skov Alanin og Marianne Alanin 

I februar1991 startede Kristian Skov Alanin som sælger i Danaflex med en uddannelse som automekaniker. Gennem løbene deltagelse i kurser, konferencer og træning, er viden omkring høreapparater, ører, hørelse, økonomi og ledelse blevet en del af Kristians hverdag og grundlag for at drive Danaflex.

Da børneværelset blev for lille, flyttede Danaflex først til nabohuset på vejen og da det heller ikke var stort nok, flyttede vi til Nørrevang 2, i Birkerød. En tidligere bankbygning, så nu kunne vi sige at vi havde Danmarks sikreste høreapparat lager, i den tidligere bankboksJ. På denne adresse udviklede Danaflex sig gennem årene.  I 2003 gik Anni og Bent Skov på pension, og firmaet blev overtaget af Marianne Alanin og Kristian Skov Alanin, der har drevet det lige siden.

I forbindelse med afslutningen af samarbejdet med Cochlear, valgte vi at sælge Nørrevang 2, Birkerød, og flytte til Hillerød i noget lidt mindre. I dag holder vi så til på Centervænget 19 i Hillerød, og ser frem til en god udvikling med Starkey høreapparater og ørepropmaterialer.

I er altid velkomne til at kigge ind, hvis I er i nærheden.J

Mød vores medarbejdere

KRISTIAN SKOV

Som direktør er Kristian mere end blot en kransekagefigur. Han har dagligt fingrene nede i næsten alle aspekter af virksomheden.

Arbejdet følger ofte med i fritiden hvor nye ideer udklækkes på racercykel eller Mountainbike – man vil ofte kunne møde Kristian på de Sjællandske landeveje og skove, hvor formen forsøges vedligeholdt og vægten nede.

LONE BJARNAA

Lone er salgs- og service koordinator og den i Danaflex, som kender navnene på alle små dimser og dutter og afkroge i firmaet.

Lone ekspederer hver dag stakke af ordrer på høreapparater, tilbehør og reservedele, som sendes til landets kunder og brugere.
Og så kender hun navnene på de fleste kunder! Lone har nemlig været med helt tilbage fra 1996!

Marianne Alanin

Marianne er medejer af Danaflex, sammen med Kristian.

Til dagligt tager Marianne sig af ordrer og forsendelser på alt omkring ørepropmaterialer.

Hun sørger desuden for at holde lageret fyldt op, så vi kan levere dine ordrer fra dag til dag.

Gitte Jacobsen

Gitte er firmaets bogholder og holder øje med at alt bliver betalt, og at alle betaler det de skylder.

Gitte har også været en del af Danaflex siden 1996!

Mikkel Schramm

Mikkel er vores salgs og marketings ansvarlige og sidder til dagligt og planlægger kampagner, udvikler strategier og sørger for, at vores sælgere er godt klædt på til opgaven.

Mikkel er startet hos Danaflex i maj 2021. Han var manden der startede op med at forhandle Starkey i Audimus i Danmark i 2018. Mikkel er lidt af en El-bils aficionado.

Laura Klingstrup

Laura er cand scient i audiologi fra SDU og har indgående indsigt i Starkeys produkter og software.

Hun står for det daglige salgsarbejde og hjælper klinikkerne med teknisk support. Laura startede i Danaflex i november 2020

Sofie Andersen

Sofie er cand scient i audiologi fra SDU og sørger sammen med Laura for salg og support til vores høreapparat kunder.

Sofie startede sammen med Mikkel salg af Starkey apparater i Danmark, og kender derfor produkter og software indgående.

Sofie er tilbage fra barsel.

Vores værdigrundlag

Danaflex er en uafhængig leverandør til uafhængige høreklinikker

Vision

Vi vil hjælpe mennesker med høretab, til et bedre liv.

Mission

Danaflex motto er:
“Brugeren i centrum!”

Værdier

Opfyldelse af vores ambitioner hviler på et fælles værdigrundlag, som vi alle er med til at videreudvikle, fremme og håndhæve. Værdierne ligger til grund for den måde vi arbejder og samarbejder på, både internt og eksternt.

De er:

Empati

Vi forstår de følelser, der er forbundet med at have et høretab.

Faglig stolthed

Vi varetager arbejdet professionelt, engageret og med den grundighed og kompetence opgaverne kræver

Robusthed

Vi er vedholdende, velfunderede, kvalitetsbevidste og hviler på et stabilt og solidt grundlag
– Danaflex kan du regne med i dag og i fremtiden

Sandfærdige

Vi er ærlige og sætter en ære i, at det vi siger og gør også er dokumenterbart

Dialog

Dialog, herunder vidensdeling, undervisning, træning og faglig opdatering i Danaflex og med
samarbejdspartnere er en vigtig forudsætning for forsat udvikling

Farverig

Der er plads til humor eller den utraditionelle måde at gøre tingene på

Gefionsvej 20, 3400 Hillerød